Nieuwe leden

Leuk dat je wil komen sporten bij SKR!

Voor informatie over de lessen kunt u mailen naar lesinfo@skrgym.nl. Wilt u uzelf of uw kind opgeven vul dan het aanmeldformulier onder aan deze pagina in. Meedoen met SKR kan vanaf 4 jaar.

Wachtlijst

Het kan zijn dat er veel inschrijvingen zijn voor een bepaalde tijd en dat uw zoon of dochter op de wachtlijst komt te staan. Zodra er een plekje vrij is wordt uw zoon of dochter uitgenodigd door de desbetreffende leiding. Hoe lang dit gaat duren kunnen we helaas niet van te voren inschatten.

Definitieve inschrijving

De definitieve inschrijving vindt plaats op het moment dat uw kind daadwerkelijk aan de lessen gaat deelnemen. U vult dan een inschrijfformulier/automatische incasso in en betaalt de eerste 3 maanden direct contant aan de leiding van het betreffende uur, plus € 5,- inschrijfgeld.

Contact

Soms is het niet mogelijk direct de mailtjes met vragen te beantwoorden en te verwerken. We stellen het zeer op prijs als u ons de tijd geeft om uw mail te beantwoorden.

Wij zijn een team van vrijwilligers die met veel plezier de lessen organiseren. Mocht u binnen 10 werkdagen niets van ons hebben gehoord, check dan eerst even uw spambox of daar wellicht het antwoord in terecht is gekomen. Zo niet, neemt u dan gerust contact met ons op.

Voor vragen die niet kunnen wachten kunt u ook terecht bij de trainster in de gymzaal voor of na de les van uw kind.

Bij voorbaat dank voor uw geduld.

Kom eens kijken!

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om eens een keertje te komen kijken in een van onze gymzalen!

Kijk voor ons lesaanbod bij het Tabblad LESSEN!