Contributie en spelregels

Wanneer je jezelf of je kind inschrijft bij onze vereniging vragen wij je het inschrijfgeld plus drie maanden contributie contant aan de leiding te betalen. Samen met deze betaling lever je het ingevulde inschrijf/incassoformulier in bij de leiding. De inschrijfkosten bedragen eenmalig € 5,-. De contributie bedraagt:

  • voor peuters zijn € 7,- per maand;
  • voor juniorleden en € 8,- per maand;
  • voor seniorleden € 9,- per maand. 

Vervolgens zal voor peuters per kwartaal en voor de overige leden per halfjaar worden geïncasseerd/gefactureerd. Mocht u of uw kind aan twee verschillende uren deelnemen, dan geldt een korting op de contributie van € 1,- per maand voor het tweede uur. 

Voor de voorselectie en selectie gelden afwijkende tarieven. 

Kleding

Tijdens de gewone lessen gelden in principe geen specifieke kledingvoorschriften. Let er wel op dat:

  • er sportschoenen of turnschoentjes worden gedragen;
  • sportkleding wordt gedragen;
  • de haren vast in een staart of vlecht zitten;
  • sieraden af zijn. 

Turnpakje op onderlinge wedstrijden

Wanneer een lid deelneemt aan de jaarlijkse onderlinge wedstrijden (in principe verplicht) is het de bedoeling dat het clubpakje van SKR wordt gedragen (door jongens én meisjes). Dit pakje kan natuurlijk ook gedragen worden in de lessen.

De kleding voor zowel de meisjes als de jongens is verkrijgbaar bij de Turn en Balletshop Leiden.

Zomervakantie

SKR geeft in maanden juli en augustus geen gymlessen. Over deze maanden is wel contributie verschuldigd. Bij het vaststellen van de hoogte van de contributie is hiermee rekening gehouden.

Wij werken samen met het Jeugdsportfonds

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans hieraan toch deel te nemen. Het Jeugdsportfonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op jeugdsportfonds.