Contributie en spelregels

Wanneer u uzelf of uw kind inschrijft bij onze vereniging vragen wij u het inschrijfgeld plus drie maanden contributie contant aan de leiding te betalen. Gelijktijdig met deze betaling levert u het ingevulde inschrijf/incassoformulier in bij de leiding. 

De inschrijfkosten bedragen eenmalig € 5,-. De contributie bedraagt voor peuters zijn € 7,-  per maand, voor juniorleden en € 8,- per maand en voor seniorleden € 9,- per maand. 

 

Vervolgens zal voor peuters per kwartaal en voor de overige leden per halfjaar worden geïncasseerd/gefactureerd. 

Mocht u of uw kind aan twee verschillende uren deelnemen, dan geldt een korting op de contributie van € 1,- per maand voor het tweede uur. 

Voor de voorselectie en selectie gelden afwijkende tarieven. 


Kleding

Tijdens de gewone lessen gelden in principe geen kledingvoorschriften, echter wel veiligheidsvoorschriften zoals sportschoenen/turnschoentjes, sportkleding, opgestoken haren en er mogen geen sieraden worden gedragen. 
 

Wanneer een lid deelneemt aan de jaarlijkse onderlinge wedstrijden (in principe verplicht) is het clubpakje van de SKR verplicht voor zowel de jongens als de meisjes. Dit pakje kan dus ook gedragen worden in de lessen.

De kleding voor zowel de meisjes als de jongens is verkrijgbaar bij de Turn en Balletshop Leiden.

SKR geeft in maanden juli en augustus geen gymlessen. Over deze maanden is wel contributie verschuldigd. Bij het vaststellen van de hoogte van de contributie is hiermee rekening gehouden.

 

Wij werken samen met het Jeugdsportfonds

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans hieraan toch deel te nemen. Het Jeugdsportfonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op jeugdsportfonds.