Over SKR

Sporten met veel plezier

Welkom op de website van Sportvereniging Katwijk Rijn (SKR)! SKR is opgericht in 1956 en sindsdien sterk gegroeid. Waar de lessen begonnen in één zaal in Katwijk aan den Rijn geven wij inmiddels les op drie verschillende locaties. Deze lessen lopen uiteen van peutergym tot selectieturnen en van G-gymnastiek tot aerobics.

SKR biedt lessen voor alle leeftijden en op alle niveaus aan. Jaarlijks doen de meeste van onze leden mee aan onze onderlinge wedstrijden. Ook worden er voor onze recreatieleden verschillende regiowedstrijden aangeboden, zoals de Turn & Fun-dag en Duin & Bollenstreekwedstrijd. Onze selectiegroepen doen ook op regionaal niveau mee aan wedstrijden op verschillende niveaus.


Grote clubactie!

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Dit betekent dat al onze leden hard werken aan het verkopen van loten. Met (een groot deel) van de opbrengst van deze loten kunnen wij weer mooie nieuwe materialen kopen, zodat we nóg fijner kunnen turnen. 

Ook meedoen? Je kunt een lot kopen via deze link. Of koop een superlot!


Coronamaatregelen

Wij conformeren ons aan de regels die zijn vastgelegd door de overheid. Voor de sport zijn die te vinden op de site van het NOC*NSF. Ook vindt u de informatie op de site van Sportbedrijf Katwijk.

Mocht u twijfelen of uw kind kan meedoen aan de lessen? Op de website van BOINK vindt u de beslisboom waarin u precies kunt lezen hoe te handelen. Of kijk op de site van de overheid